زوارنا واعضائنا الكرام ، تنويه هام
تم اعاده افتتاح التسجيل في المنتدي بحلته الجديده
مع تحيات ادارة شركة ايجي شيب

احدث المواضيع


قسم استقبال المشاكل الخاصه بالماذربورد ضع مشكلتك هنا وسيتم حلها باذن الله

إضافة رد
قديم 11-10-24, 03:36 PM
  #1
فني جديد
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 34
المشاركات: 73
معدل تقييم المستوى: 9
فني جديد is on a distinguished road
افتراضي بوردة جيجا بايت بانتيوم 4

السلام عليكم اخواني الكرام

عندي بوردة جيجا بايت بانتيوم فور فري
النوع
ga-8ie2004

المشكلة في البوردة دي غريبة شوية

ان البوردة عشان تعرض داتا لازم اضغط على كبالات البور في مخرج atx عشان تعرض داتا
الشد او الضغط بيكون في اتجاة الهارد او السي دي روم

مش عارف اعمل اية في المشكلة دي

محتاج مساعدة عاجلة

فني جديد غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 04:04 PM
  #2
احمد العيسوي
:: عضو محترف ::
 الصورة الرمزية احمد العيسوي
 
تاريخ التسجيل: Mar 2010
العمر: 34
المشاركات: 1,023
معدل تقييم المستوى: 11
احمد العيسوي is on a distinguished road
افتراضي

نفهم من كلامك انها شغاله بور تمام بس لما تضغط علي السوكت بتقوم داتا لو كلامي دي صح يبقي اخلع البورده ونظفها جيدا ولو لم تعمل غير البور سبلاي
احمد العيسوي غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 04:10 PM
  #3
فني جديد
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 34
المشاركات: 73
معدل تقييم المستوى: 9
فني جديد is on a distinguished road
افتراضي

شكرا اخي الكريم على المتابعة

ولكن تم تنظيف البوردة جيدا وتغير الباور صبلاي بأكثر من واحد ونفس المشكلة هلى المشكلة دي ممكن تكون في ال atx نفسة ولا اية
فني جديد غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 04:17 PM
  #4
احمد العيسوي
:: عضو محترف ::
 الصورة الرمزية احمد العيسوي
 
تاريخ التسجيل: Mar 2010
العمر: 34
المشاركات: 1,023
معدل تقييم المستوى: 11
احمد العيسوي is on a distinguished road
افتراضي

راجع تركات الatx ممكن يكون فيه تراك مقطوع
وفيه حاجه كده جربها يمكن البورده تشتغل حاول تحت تحت السوكت atx قطعه فيل أوي أي حاجه ترفعه
احمد العيسوي غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 04:35 PM
  #5
فني جديد
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 34
المشاركات: 73
معدل تقييم المستوى: 9
فني جديد is on a distinguished road
افتراضي

نفس المشكلة اخي الكريم
فني جديد غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 04:39 PM
  #6
احمد العيسوي
:: عضو محترف ::
 الصورة الرمزية احمد العيسوي
 
تاريخ التسجيل: Mar 2010
العمر: 34
المشاركات: 1,023
معدل تقييم المستوى: 11
احمد العيسوي is on a distinguished road
افتراضي

طيب ماذا فعلت حتي حدثت هذه المشكله
ثانيا هل هي شغاله بور عادي بدون داتا ثم عند الضغط تشتغل داتا أم ماذا . تكلم عن المشكله أكثر حتي افهماها
احمد العيسوي غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 04:39 PM
  #7
فني جديد
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 34
المشاركات: 73
معدل تقييم المستوى: 9
فني جديد is on a distinguished road
افتراضي

والتراكات سليمة
فني جديد غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 04:45 PM
  #8
فني جديد
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 34
المشاركات: 73
معدل تقييم المستوى: 9
فني جديد is on a distinguished road
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة احمد العيسوي مشاهدة المشاركة
طيب ماذا فعلت حتي حدثت هذه المشكله
هي البوردة جتلي كانت مركونة من فترة من 6 الى 4 شهور
لآن صحابها وداها لمحل صيانة وقلة ان فتحة agp عطلانة ملاهاش حل
جاتلي البوردة بشعلها اشتغلت جمعتها في كيسة وهارد مكنتش عايزة تقبل نسخة المهم نزلت نسخة وتمام بدأت تظهر المشكلة دي
ثانيا هل هي شغاله بور عادي بدون داتا ثم عند الضغط تشتغل داتا أم ماذا . تكلم عن المشكله أكثر حتي افهماها
هي شغالة باور عادي ولكن قبل الضغط على كبلات الباور على التيستر ولا افية اي لمبة شغاله ولا اكواد ولا حاجة خالص بالضغط على الكبلات تبدأ ترجع كل حاجة الى طبيعتها
فني جديد غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 04:53 PM
  #9
احمد العيسوي
:: عضو محترف ::
 الصورة الرمزية احمد العيسوي
 
تاريخ التسجيل: Mar 2010
العمر: 34
المشاركات: 1,023
معدل تقييم المستوى: 11
احمد العيسوي is on a distinguished road
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة فني جديد مشاهدة المشاركة
هي شغالة باور عادي ولكن قبل الضغط على كبلات الباور على التيستر ولا افية اي لمبة شغاله ولا اكواد ولا حاجة خالص بالضغط على الكبلات تبدأ ترجع كل حاجة الى طبيعتها
وسيب البورده شغاله بور عاددي وشوف هل هتفتح داتا لوحدها بعد فتره ولا لا

لولم تقوم داتا لوحدها يبقي ان شاء الله لن تخرج عن مشكلة تنظيف أو بور صبلاي أو عايز مكان atx يترفع لفوق
احمد العيسوي غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 05:00 PM
  #10
فني جديد
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 34
المشاركات: 73
معدل تقييم المستوى: 9
فني جديد is on a distinguished road
افتراضي

جاري التجربة اخي الكريم
فني جديد غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 05:12 PM
  #11
م/احمدشريف
موقوف
 
تاريخ التسجيل: Oct 2010
الدولة: المنوفيه/شبين الكوم /شنوان
العمر: 39
المشاركات: 2,928
معدل تقييم المستوى: 0
م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute
افتراضي

السلام عليكم اخى الكريم
بعد تنفيذ ما قاله المهندسين
هتعيد على
المقومات بجانب تراك الرم او تنفضهم كويس
هتشتغل باذن الله
وكمان تشيل البروسر وتنضف القاعده جيدا
تقبل مرورى
م/احمدشريف غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 05:28 PM
  #12
فني جديد
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 34
المشاركات: 73
معدل تقييم المستوى: 9
فني جديد is on a distinguished road
افتراضي

لا تعمل داتا لوحدها اخي الكريم
ولا زم من الضغط على atx
فني جديد غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 06:08 PM
  #13
م/عماد المراغه
مراقب
 الصورة الرمزية م/عماد المراغه
 
تاريخ التسجيل: Oct 2009
الدولة: سوهاج ـ المراغه
المشاركات: 3,589
معدل تقييم المستوى: 17
م/عماد المراغه is a jewel in the rough م/عماد المراغه is a jewel in the rough م/عماد المراغه is a jewel in the rough م/عماد المراغه is a jewel in the rough
افتراضي

قم بالتغير البور سبلاي
او atx
م/عماد المراغه غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 06:12 PM
  #14
احمد العيسوي
:: عضو محترف ::
 الصورة الرمزية احمد العيسوي
 
تاريخ التسجيل: Mar 2010
العمر: 34
المشاركات: 1,023
معدل تقييم المستوى: 11
احمد العيسوي is on a distinguished road
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عماد المراغه مشاهدة المشاركة
قم بالتغير البور سبلاي
او atx
إذا قام بإعادة لحام سنون ال atx فقط ألا يكفي أم لا بد من تغيره كامل
احمد العيسوي غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 06:15 PM
  #15
م/احمدشريف
موقوف
 
تاريخ التسجيل: Oct 2010
الدولة: المنوفيه/شبين الكوم /شنوان
العمر: 39
المشاركات: 2,928
معدل تقييم المستوى: 0
م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute م/احمدشريف has a reputation beyond repute
افتراضي

راجع على المقومات الشبكيه
بجوار بنك الرام
كلا اكيد وعن تجربه
ان لم يكن فاضغط علىio
وجرب شغل ومتابع
م/احمدشريف غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 06:17 PM
  #16
فني جديد
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 34
المشاركات: 73
معدل تقييم المستوى: 9
فني جديد is on a distinguished road
افتراضي

سيتم ان شاء الله تغير atx وابلاغكم بالنتيجة
فني جديد غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 06:18 PM
  #17
احمد العيسوي
:: عضو محترف ::
 الصورة الرمزية احمد العيسوي
 
تاريخ التسجيل: Mar 2010
العمر: 34
المشاركات: 1,023
معدل تقييم المستوى: 11
احمد العيسوي is on a distinguished road
افتراضي

إذا كان الجهاز لايقوم داتا إلا بالضغط علي الكابل فتفسيري له أما من كابل atx نفسه أو أن هناك تراك مقطوع حول منطقه الاتكس أي انها ليس لها علاقه لا بدائرة الرام ولا الإيتي
احمد العيسوي غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 06:28 PM
  #18
فني جديد
عضو نشيط
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 34
المشاركات: 73
معدل تقييم المستوى: 9
فني جديد is on a distinguished road
افتراضي

اخي الكريم ان شاكر اهتمامك جدا ودا ليس بغريب عنك او اعضاء ايجي شيب

انا حاسس ان كلامك سليم
لآن
اكتشفت ان ليس الضغط على atx فقط ولكن كمان على 12 فولت

فما الحل الأن
فني جديد غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 06:29 PM
  #19
احمد العيسوي
:: عضو محترف ::
 الصورة الرمزية احمد العيسوي
 
تاريخ التسجيل: Mar 2010
العمر: 34
المشاركات: 1,023
معدل تقييم المستوى: 11
احمد العيسوي is on a distinguished road
افتراضي

اولا لابد من تغير البور سبلاي
احمد العيسوي غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
قديم 11-10-24, 06:29 PM
  #20
عربى هندسة
:: مهندس متخصص ::
 الصورة الرمزية عربى هندسة
 
تاريخ التسجيل: Aug 2011
العمر: 39
المشاركات: 1,064
معدل تقييم المستوى: 10
عربى هندسة is on a distinguished road
افتراضي

قم بالتسخين على قاعدة البروسيسور و تاكد من تثبيت الرامات و سخن على الموسفتات و الايسهات القريبة من سكت ال atx
عربى هندسة غير متواجد حالياً  
رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
4 , بايت , بانتيوم , بوردة , جيجا


الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 
أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
بوردة جيجا بايت g41 تعطى كود c1 ولا تفتح مدحت تيحا قسم استقبال المشاكل الخاصه بالماذربورد 9 18-01-28 10:17 PM
مشكلة فى قاعدة بروسيسور بوردة جيجا بايت g41 s2pt ahmedbeeh قسم شروحات الماذربورد العام | Motherboard courses 0 18-01-02 01:45 AM
مشكلة فى بوردة جيجا بايت g945 سامح أبو أواب قسم استقبال المشاكل الخاصه بالماذربورد 4 18-01-01 05:15 PM
بوردة جيجا بايت g41 تقوم باور عندما نوصل كابل الباور مباشرة مدحت تيحا قسم استقبال المشاكل الخاصه بالماذربورد 2 17-11-05 12:51 AM
مشكلة فى بوردة جيجا بايت ga-78lmt-s2p robman150 قسم استقبال المشاكل الخاصه بالماذربورد 5 17-10-25 12:46 PM


الساعة الآن 11:50 AM

شركة ايجي شيب متخصصة في بيع كل معدات الصيانة وتجهيز معامل الصيانة واصلاح الاجهزة الالكترونية - اللاب توب - الهارديسك

جميع الحقوق محفوظه لشركة ايجي شيب